Kedu ihe kpatara eji eji akpọpụta ngwaahịa ndị a na-ebupụ na China?

"Mere na China" bụ akara sitere na China nke etinyere ma ọ bụ bipụta ya na nkwakọ ngwaahịa dị n'èzí iji gosi obodo sitere na ngwaahịa ahụ iji mee ka ndị na-azụ ahịa ghọta mmalite ngwaahịa a. "Mere na China" dị ka ebe obibi anyị. Kaadị ID, na-egosi ozi njirimara anyị;ọ nwekwara ike na-ekere òkè n'ịchọ akụkọ ihe mere eme mgbe a na-enyocha omenala.Ịka akara ebe o si pụta bụ n'ezie ezi uche.Ọtụtụ ngwaahịa na-ebubata na mbupụ ga-enwe ihe a chọrọ, na ngalaba kọstọm nwekwara ụkpụrụ na nke a.

Dabere na nleba anya nke kọstọm siri ike, mgbe ụfọdụ ihe ndị a chọrọ maka ịde aha anaghị esiri ike, yabụ a ga-enwe ebe enwere ike ikpochapụ ngwa ahịa na-enweghị akara mmalite.Agbanyeghị, ọnọdụ a bụ naanị ihe omume mgbe ụfọdụ n'ime obere oge.Anyị ka na-akwado na onye ọ bụla Mgbe a na-ebupụ ngwaahịa, a ga-etinyerịrị akara sitere na Made in China.

Ọ bụrụ na ebupu ngwongwo onye na-ere ahịa na United States, ị kwesịrị ị na-etinyekwu uche na okwu nke akara mmalite.United States na-enyocha nke ọma akara mmalite nke ngwaahịa kemgbe August 2016. A ga-eweghachi ngwaahịa na-enweghị akara dị otú ahụ ma ọ bụ jide ya ma bibie ya, nke ga-eme ka ndị ahịa nweta ọtụtụ ihe efu.Na mgbakwunye na United States, Middle East, European Union, South America na mpaghara ndị ọzọ nwekwara ụkpụrụ ndị yiri ya ma a bịa n'ihe gbasara mkpochapụ kọstọm maka ngwa ahịa ebubata.

Ọ bụrụ na ebupu ngwaahịa ndị ahụ na United States, ma ọ bụ ụlọ nkwakọba ihe Amazon, ụlọ nkwakọba ihe esenidụt ma ọ bụ adreesị nkeonwe, a ga-etinye akara mmalite “Mere na China”.Okwesiri iburu n'uche ebe a na iwu kọstọm US nwere ike iji Bekee mee akara mmalite.Ọ bụrụ na ọ bụ akara mmalite “Mere na China”, ọ naghị emezu ihe achọrọ nke kọstọm US.
https://www.mrpinlogistics.com/oversized-productslogistics-product/


Oge nzipu: Ọktoba 21-2023